Hårvård

Låt oss ta hand om ditt hår. Vi lyssnar på dina önskemål och ger dig rådgivning till din frisyr. Du får alltid vägledning om passande hårvårdsprodukter som passar ditt hår och typ av frisyr. 

Klippning (herr och dam)
Vi lyssnar på dina önskemål och ger dig rådgivning till din frisyr. Meddela gärna oss redan när du bokar din tid om du vill göra något utöver det vanliga. Vi kan då avsätta ytterligare tid till att diskutera dina önskemål och omsätta det i något som passar din hårtyp. Utöver klippningen ingår schamponering och föning med lätt styling i alla vuxenklippningar. 

Barnklippning
Vi lyssnar på dig och barnet och hjälper till att välja rätt frisyr. Utöver klippning ingår lätt styling i alla barnklippningar. Om barnet vill gör vi gärna någon fläta eller lite lockar, och så färgspray. 

Färg och slingor 

Tänk vad lite färg och slingor kan göra för att lyfta fram ditt bästa jag. Låt kreativiteten flöda och diskutera färg och slingor med oss. Vi erbjuder klassiska färgningar och slingor men kan även hjälpa till med avfärgning. 
 

Priset på färgning kan variera beroende på hur mycket material och tid som går åt till ditt hår. 

Uppsättningar - speciella tillfällen och vardagslyx
Vid livets speciella tillfällen vill du kanske vara riktigt fin. Är du nyfriserad kan vi hjälpa dig med schamponering och styling till färdig festfrisyr, med fön samt eventuell håruppsättning. Vi har löshår att sälja eller hyra ut. 

Vi kan också erbjuda en light version av festfin till dig som behöver vara fin till vardags. Kanske att du har en date, ett viktigt möte i jobbet eller ska på firmafest. Du väljer själv tillfället och visst är det kul att få vara lite extra fin ibland. 

Du kan också passa på att boka tid för festmakeup i samband med detta. 

Pris efter överenskommelse.  
 

Priser

Klippning 495 kr
Barnklippning -5 år 350 kr
Barnklippning 6-10 år 400-450 kr
Lugg el putsning från 200 kr

Färg/sling:
kort hår från 1400 kr
mellanlångt hår från 1600 kr
långt hår från 1800 kr

Klipp + färg/sling:
kort hår från 1600 kr
mellanlångt hår från 1800 kr
långt hår från 2000 kr

Olaplex från 300:-